ایران-تهران-منطقه ۲۲ - بلوار امیرکبیر- بین چهار راه گلها و آزادگان -۱۴۶۶۶۸۷۸۹
نان بربری, نان سنتی, نان سنتی سنگک تنوری
موقعیت خود را روی نقشه دقیقاً مشخص نمایید :
نان سنگك در صدر نانهاي ايراني قرار دارد و از آرد سبوسدار درست ميشود. از ويژگي هاي خوب اين نان طعم، عطر، مغذي بودن و قابليت سيركنندگي آن است.
از نظر مصرفكنندگان نان خوب ناني است كه خوش عطر، خوش طعم و تازه باشد و به خوبي تخمير شده و از جوش شيرين يا ساير مواد مضر در آن استفاده نشده باشد.
نان بايد در محيطي پاكيزه و با شرايط بهداشتي تهيه شده باشد، ارزش تغذيه اي كاملي داشته و دور ريز نداشته باشد و گران نيز نباشد.
چرا نان سنگك؟
نان سنگك حاوي سطح بالايي از ويتامين ها، كلسيم، پروتئين و آهن است.
نان سنگك به دليل داشتن مقدار زيادي فيبر، هضم آساني داشته و بسيار مورد توجه متخصصان تغذيه است.
نان سنگك براي كودكان نيز بسيار خوب است، مخصوصاً در دوراني كه سلول هاي عصبي در حال رشد هستند، آهن موجود در نان سبوسدار سبب باهوشي و رفتار خوب كودكان ميشود.
چون براي نان سنگك بيشتر از آرد كامل استفاده ميشود و آرد كامل، ويتامينها و املاح آن حفظ شده است بيشتر به مصرف اين نان توصيه ميشود.
نان سنگك به دليل اينكه فيبر زيادي دارد، هضم آن آسان است و از ارزش غذايي بالايي برخوردار است.
سفارش شما
[پاک کردن سفارشات]